Семена – Подправки и Билки

Written on 23.06.2009 – 17:16 | by editor |

Продукт Цена Босилек 3 гр. 0,75 Мащерка 0,8 гр. 0,75 Девисил 0,8 гр. 0,75 Кориандър 8 гр. 0,75 Лавандула 1 гр. 0,75 Градински чай 2 гр. 0,75 Артишок 2 гр. 0,75 Джоджен 0,5 гр 0,75 Копър финел – коренов 2 гр 0,75 Майоран 1,5 гр 0,75 Цикория 4 гр 0,75 Естрагон 0.5 гр 0,75 Аспержи [...]

Семена – Цветя

Written on 23.06.2009 – 17:12 | by editor |

Продукт Цена Диантус /карамфил-голям/ 0.6гр 1.00 Флокс 0.8 гр. 1.00 Виола /микс/ 0.4 гр. 1.00 Виола /червена/ 0.4 гр. 1.00 Виола /жълта/ 0.4 гр. 1.00 Салвия 0,5 гр 1.00 Импасианс /дребен/ 0,1 гр 1.00 Виола /бяла/ 0,4 гр 1.00 Агератум 0,5 гр 1.00 Петуния 0,5 гр. 1.00 Вербена 0,5 гр. 1.00 Шибой 1 гр. 1.00 [...]

Семена – Зеленчуци

Written on 23.06.2009 – 17:05 | by editor |

Продукт Цена Моркови Нантски 10 гр. 0.75 Магданоз Фестивал 10 гр. 0.75 Магданоз Къдрав 10 гр. 0.75 Краставица Гергана 2 гр. 0.75 Репички любими 10 гр. 0.75 Домати Биволско сърце 1 гр. 0.75 Домати трапезица 1.5 гр. 0.75 Копър 10 гр. 0.75 Дини Кримсон 10 гр. 0.75 Китайско зеле 2 гр. 0.75 Рукола 2 гр. [...]