Семена – Цветя

Date: 23 Jun 2009 Comments: 0
Продукт Цена
Диантус /карамфил-голям/ 0.6гр 1.00
Флокс 0.8 гр. 1.00
Виола /микс/ 0.4 гр. 1.00
Виола /червена/ 0.4 гр. 1.00
Виола /жълта/ 0.4 гр. 1.00
Салвия 0,5 гр 1.00
Импасианс /дребен/ 0,1 гр 1.00
Виола /бяла/ 0,4 гр 1.00
Агератум 0,5 гр 1.00
Петуния 0,5 гр. 1.00
Вербена 0,5 гр. 1.00
Шибой 1 гр. 1.00
Невен 0,6 гр. 1.00
Кактус 0,12 гр. 1.00

Leave a Reply