Семена – Зеленчуци

Date: 23 Jun 2009 Comments: 0
Продукт Цена
Моркови Нантски 10 гр. 0.75
Магданоз Фестивал 10 гр. 0.75
Магданоз Къдрав 10 гр. 0.75
Краставица Гергана 2 гр. 0.75
Репички любими 10 гр. 0.75
Домати Биволско сърце 1 гр. 0.75
Домати трапезица 1.5 гр. 0.75
Копър 10 гр. 0.75
Дини Кримсон 10 гр. 0.75
Китайско зеле 2 гр. 0.75
Рукола 2 гр. 0.75
Бамя 10 гр. 0.75
Лук зелен 2 гр. 0.75
Патладжан 4 гр. 0.75
Розмарин 0,1 гр. 0.75

Leave a Reply