Семена – Подправки и Билки

Date: 23 Jun 2009 Comments: 0
Продукт Цена
Босилек 3 гр. 0,75
Мащерка 0,8 гр. 0,75
Девисил 0,8 гр. 0,75
Кориандър 8 гр. 0,75
Лавандула 1 гр. 0,75
Градински чай 2 гр. 0,75
Артишок 2 гр. 0,75
Джоджен 0,5 гр 0,75
Копър финел – коренов 2 гр 0,75
Майоран 1,5 гр 0,75
Цикория 4 гр 0,75
Естрагон 0.5 гр 0,75
Аспержи 2 гр. 0,75
Мента 0,5 гр. 0,75
Пащърнак 5 гр. 0,75

Leave a Reply